Gedachten laten lopen

Wandelen is even alles laten lopen…

Iedereen loopt op zijn of haar werk wel eens tegen problemen aan. Vaak weten werknemers zelf heel goed wat de oplossing is, maar iets houdt ze tegen om ermee aan de slag te gaan Als wandelcoach maak ik gebruik van symbolen uit de natuur, die helpen om duidelijk te krijgen welke innerlijke processen belemmerd werken. Daarna bespreken we hoe ze met die nieuwe inzichten hun functioneren op het werk kunnen verbeteren. En niet alleen daar. Ook in het leven buiten het werk heeft wandelcoaching positieve effecten.

Informatie voor opdrachtgevers
Wandelcoaching is een effectieve manier om ziekteverzuim, onder andere vanwege burn out, niet langer te laten duren dan nodig is. Beter is het nog om verbeginlzuim te voorkomen en ook daarin kan wandelcoaching een rol spelen. Voor een werkgever kan dat leiden tot een kostenbesparing van honderden euro’s per dag. [ Lees verder.. ]

Informatie voor cliënten
Als wandelcoach help ik je bij het bewustmaken van wie je bent en van de belemmeringen die je kunnen tegenhouden in je ontwikkeling. Daarbij kan ik een steun en toeverlaat zijn, maar let op: ik kan het werk niet van je overnemen. Je zult het uiteindelijk zelf moeten doen.


Nader kennismaken met wandelcoachen? Een éénmalige proefwandelsessie voor € 5,00 voor 1 uur per persoon. Neem contact op met mij via de menu-optie ‘contact‘ en ervaar het wat het voor jou kan betekenen.