Vertrouwen

Volgens mij is onderling vertrouwen samen met respect en privacy essentieel voor wandelcoaching. Wanneer tijdens het intakegesprek blijkt, dat een goed gevoelblind-vertrouwen-300x229 van vertrouwen ontbreekt, dan gaan we niet verder met het traject. Ook wanneer je tijdens de wandelsessie het vertrouwen in mij verliest, stoppen we met de coaching. Mocht tijdens de wandelsessie blijken dat andere hulpverlening meer gewenst is, dan bied ik ondersteuning bij het zoeken naar eventuele specialistische hulp.

Intakegesprek

Het intakegesprek is belangrijk en zal ten allen tijde plaatsvinden. Dit is het moment waarop een klik tussen ons moet ontstaan. Tijdens dit gesprek bespreken we de coachingsvraag, de kosten en het aantal sessies. Het aantal sessies varieert van één tot zes en is afhankelijk van de behoefte. Het intakegesprek is de basis voor de vervolgstappen.

De wandelsessies

De wandelsessies vinden in de natuur plaats. U kunt zelf een gebied uitzoeken en anders zal ik een gebied voorstellen. De coachingsgesprekken vinden plaats in gebieden waar rust de boventoon voort. We spreken af waar we elkaar ontmoeten en een wandelsessie duurt één tot anderhalf uur. Aan het einde van een coachingstraject heb je meer inzicht in je eigen functioneren. Je staat steviger in je schoenen, waardoor je met meer zelfvertrouwen en inspiratie je levenspad vervolgt.

Evaluatie

Wanneer alle sessies zijn afgerond, houden we nog een afsluitend gesprek. Hierin bespreken we of alles naar wens is verlopen. Knelpunten en/of verbeterpunten kunnen overigens gedurende de gehele wandelsessie aan de orde komen. Er zal, indien noodzakelijk, ondersteuning plaatsvinden bij het zoeken naar specialistische hulp.

Afspraak/tarief

Voor informatie, tarieven of een afspraak voor een intakegesprek kunt u bellen naar tel: 06-13104054. Reageren kan ook via het contactformulier.