Wandelcoaching wat betekent dat? Als wandelcoach help ik je bij het bewustmaken van wie je bent en van de belemmeringen die je kunnen tegenhouden in je ontwikkeling. Daarbij kan ik een steun en toeverlaat zijn, maar let op: ik kan het werk niet van je overnemen. Je zult het uiteindelijk zelf moeten doen.

Tijdens een wandeling in de natuur van circa een uur gaan we op zoek naar binnen met als doel je focus voor de toekomst terug te vinden. Is het lastig om het verlies van een dierbare te verwerken, raak je de boosheid van verlies van werk niet kwijt of lusteloos, opgebrand zijn? Door het wandelen in de natuur, maar ook stilstaan om te kijken wat de omgeving je geeft, komen vastzittende emoties naar boven. In mijn blog kun je er meer over lezen hoe de natuur inspireert. Direct aanmelden kan ook.


Nader kennismaken met wandelcoachen? Een éénmalige proefwandelsessie voor  € 5,00 van 1 uur per persoon. Neem contact op met mij via de menu-optie ‘contact‘ en ervaar het wat het voor jou kan betekenen. Direct aanmelden kan ook.