Hoe is het allemaal begonnen

In de zomer van 2013 las ik een artikel over wandelcoaching, dat in mijn hoofd is blijven rondspoken. Daarna heb ik tijdens mijn eigen wandelingen goed nagedacht over coaching en het begeleiden van mensen. Nu is de kans om mijn passie vorm te gaan geven.

Succes is: Doen wat je het liefste doet!

Ik wil mensen helpen, begeleiden in hun zoektocht om weer voldoende focus te krijgen in het leven. Daarbij maak ik gebruik van ervaring, die ik heb opgedaan in mijn voormalige werk. Bovendien heb ik trainingen gevolgd om de opgedane ervaring uit te bouwen.motivatie
Zo maakte ik van mijn hobby mijn werk. Dat deed ik op een mooi moment. Toeval bestaat niet wordt wel eens beweerd. Het roer moest om en doelstellingen werken het best als ze geworteld zijn in je passies en drijfveren.

Nu ik ben begonnen als zelfstandig coach krijg ik regelmatig positieve feedback over mijn competenties. Dat doet me goed en geeft ook de kracht om door te gaan.

Het is kwetsbaarheid die vertrouwen haar waarde geeft. ~ Pierro Ferrucci,

Als ervaringsdeskundige weet ik, dat wandelen energie geeft en orde brengt in je gedachten. Wanneer er op mijn werk een stressvolle periode was, bracht een wandeling met mijn vrienden (of alleen) weer rust in mijn lijf en hoofd. Gewoon het feit dat je buiten bent en dat de natuur langzaam alle zorgen omruilt voor nieuwe energie.

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet.