Who exactly seeks out a coach? Winners who want even more out of life. ~ Chicago Tribune

Zit je niet meer lekker in je vel door je werksituatie, bijvoorbeeld na een Burn-out of een loopbaanverandering, en wil je weer focus terug in je leven, dan ben je aan het juiste adres. Het kan natuurlijk ook dat je door privé omstandigheden je focus kwijt bent, bijvoorbeeld vanwege rouwverwerking of eenzaamheid. Ook dan is het belangrijk dat je weer gaat focussen op de toekomst.

Individuele coaching

Een één op één coaching betekent dat ik met de coachee (de cliënt) een wandelsessie doe van 1 tot 1,5 uur in de natuur. De sessie ziet er als volgt uit:

  • Intakegesprek van circa een half uur ter bepaling van de coachingsvraag
  • Eén of meerdere (3 – 5) wandelsessies, naar gelang de behoefte.
  • Evaluatiegesprek ter afronding

Aan het einde van het traject heb je meer inzicht in je functioneren. Je staat steviger in je schoenen, waardoor je met meer zelfvertrouwen en inspiratie je levenspad vervolgt.

Groepen

Wandelsessies in groepen zijn mogelijk, maar graag vooraf overleg. Ik zal gedurende het jaar wandelsessies met groepen organiseren. Bijvoorbeeld stiltewandelingen, meditatiewandelingen, maar ook brainstormsessies zijn mogelijk. Ik zie uw email of telefoontje graag tegemoet.

Tenslotte

De coachingsgesprekken vinden plaats in gebieden waar rust de boventoon voert. Misschien weet je zelf een gebied, waar je tijdens een wandeling je gedachten kunt laten lopen. Anders ken ik genoeg geschikte locaties. We spreken af op een punt waar we de auto kunnen parkeren en vervolgens gaan we wandelen.