Affirmatie wandeling

Een affirmatie is een gedachte die je door herhaling steeds meer gaat geloven. Die zich door herhaling in je leven gaat manifesteren. Letterlijk betekent het: bevestiging, bekrachtiging. Een affirmatie is gebaseerd op het principe dat je hersenen geloven wat ze vaak zien of horen.
Bron: Spiritueel-woordenboek.nl

Tijdens de wandelsessie met een coachee neem ik vaak een affirmatie wandeling op, vooral aan het eind van de sessie. In enkele gevallen een hele sessie, maar dat is meer een uitzondering. Het is over het algemeen een krachtige vorm om de mindset te beïnvloeden. Het klinkt heftig, maar dat valt reuze mee, het is eenvoudig toe te passen. Op fiets onderweg naar je werk, of  gewoon tijdens een korte wandeling.
Dit laatste heb ik vanavond tijdens mijn dagelijkse wandeling gedaan. De hele wandeling heb ik een bepaald zinnetje in gedachten steeds herhaald. Hoe de uitwerking is, zal de toekomst mij leren, maar voor nu zit de affirmatie duidelijk in mijn mindset genesteld.
Sta ook een stil bij wandelcoachen en ervaar hoe de symboliek uit de natuur je kan ondersteunen om je innerlijke pijn punten te raken. Samen op zoek naar een nieuwe focus voor de toekomst.

inspirerend

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *