banner marketing gllMijn naam is Luuk Ploeg en ik woon in Assen de hoofdstad van één de mooiste provincie van Nederland, namelijk Drenthe. Dat is mijn mening, maar ben het gauw eens met mensen die zeggen dat iedere provincie mooie gebieden kent.

Naar mijn mening zijn de competenties van een coach vooral geduld, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Dat zijn de sleutelwoorden en ze zijn mij op het lijf geschreven. Dat blijkt keer op keer weer wanneer ik mensen begeleid.

In mijn werk gaat het mij om het verkrijgen van focus over je persoonlijke situatie, zowel werkgerelateerd als in de persoonlijke sfeer. Mijn uiteindelijke doel is, dat je je weer goed gaat voelen. Voel je stress of hang je tegen een burn-out aan? Wandelcoaching helpt je om weer focus te krijgen. Met wandelcoaching kan ik je ook begeleiden bij rouwverwerking of eenzaamheid.

Bij het Atma-instituut heb ik een opleiding coaching gevolgd, die mij heeft geleerd om de metaforen die de natuur ons geeft, te gebruiken als inspiratiebron. De trainers van Atma hebben me doen inzien dat de natuur ‘om-je-geeft’ zoals het woord ‘om-geving’ al aangeeft.

Ik wil je ondersteunen in je zoektocht, maar de ‘oplossingen’ moeten bij jou van binnenuit komen. De natuur helpt daarbij als extra inspiratiebron. Zoeken, vinden, uitspreken en een plaats geven. Ik zal je ondersteunen en stimuleren in de zoektocht, daar kun je op vertrouwen!  Je kunt contact opnemen op het moment dat je daar aan toe bent. Tijdens een eerste gesprek kunnen we alles bespreken, ook de kosten. Voor meer info klik hier.